foto's .....
rode ogen .....
digitaal ....
zwart/wit ....
sepia ...
contrasten ...
kleuren ...
fotoboek ...
retoucheren ...

Volg mij op
Follow FotoFlori on Twitter

06-44272427
Cursus Photoshop Elements 12

 

Een zeer geschikt programma voor het bewerken van en beheren van foto's is Photoshop Elements, een ideaal programma voor gebruikers die digitaal foto’s willen bewerken.

Bij Flori’s fotografie kan je een cursus volgen om photoshop elements onder de knie te krijgen. De cursus bestaat uit 6 lessen van ca. 2,5 uur. Tijdens deze lessen krijg je eerst via een beamer de theorie te horen en zien, en kan je vervolgens praktisch aan de gang achter een pc met photoshop elements. De cursus wordt aan maximaal 5 personen gegeven, zodat er voldoende aandacht is voor iedere cursist. Je mag ook je eigen foto’s meenemen naar de les zodat je het geleerde direct praktisch kan toepassen op je eigen foto’s.
Na afloop van deze cursus kan je digitaal foto’s bewerken en beheren en heb je een goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van digitale fotobewerking.

Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: Uit & bijsnijden, rode ogen verwijderen, contrast aanpassen, Vergroten of verkleinen van de foto’s, tekst op de foto, omzetten naar sepia of zwart/wit, vlekjes of storende elementen verwijderen, werken met lagen, speciale effecten, objecten selecteren en plakken in een andere foto en nog veel meer.

De prijs voor deze creatieve cursus is € 225,-.
Dit is inclusief een uitgebreide, duidelijke zelf geschreven syllabus waar alles in duidelijke stappen beschreven staat wat we in de cursus doen van 94 bladzijden.
De cursus is exclusief de software.

Indien je een oudere versie bezit van Photoshop Elements kun je een syllabus krijgen van die oudere versie (aanwezig vanaf versie 5). De cursus zelf wordt gegeven met versies 11 en 12, welke qua uiterlijk wat afwijken van eerdere versies. Op de cursuslaptops is het ook mogelijk in de lessen te werken met versie 9 of 10.

Kijk snel in de agenda wanneer de volgende cursus gegeven wordt. Of meld je aan en zodra er genoeg personen op hetzelfde dagdeel de cursus kunnen volgen starten we.

Je kunt de cursus ook online volgen via de website www.photoshopplezier.nl

De online cursus kost € 7,50 per maand.