foto's .....
rode ogen .....
digitaal ....
zwart/wit ....
sepia ...
contrasten ...
kleuren ...
fotoboek ...
retoucheren ...

Volg mij op
Follow FotoFlori on Twitter

06-44272427
Cursus Photoshop

 

Photoshop is het fotobewerkingsprogramma van de professionele fotograaf.

Bij Flori’s fotografie kan je een cursus volgen om de basis van photoshop onder de knie te krijgen. De cursus bestaat uit 6 lessen van ca. 2,5 uur. Tijdens deze lessen krijg je eerst via een beamer de theorie te horen en zien, en kan je vervolgens praktisch aan de gang achter een pc met Photoshop. De cursus wordt aan maximaal 5 personen gegeven, zodat er voldoende aandacht is voor iedere cursist. Je mag ook je eigen foto’s meenemen naar de les zodat je het geleerde direct praktisch kan toepassen op je eigen foto’s.

Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: uit & bijsnijden, selecteren, contrast aanpassen, afbeeldingsgrootte en resolutie, kleurprofielen, tekst op de foto, sepia of zwart/wit, retoucheren van o.a. portretten, werken met lagen en aanpassingslagen, speciale effecten, RAW converter, handelingen (actions) en nog veel meer.

De prijs voor deze cursus is € 225,-.
Dit is inclusief een uitgebreid, duidelijk cursusboek waar alles in duidelijke stappen beschreven staat wat we in de cursus doen. in het cursusboek staan zowel de engelse als de nederlandse termen. De cursus is exclusief de software.

Geef je op en zodra er genoeg aanmeldingen zijn bepalen we samen de datum en de tijd.

Je kunt de cursus ook online volgen via de website www.photoshopplezier.nl

De online cursus kost € 7,50 per maand met een minimum van 12 maanden.